Brunch (kl. 10-13):85,-
– Ovnbagt æg med sennepscreme og spinat, stegte brunchpølser og chorizo, charcuterie, græsk yoghurt med honningristede solsikkekerner og sirup, frisk frugt, økologisk brød og smør
Extra:
– ost (Mahon- komælksost fra Menorca)
– to hjemmebagte blåbær pandekager
– Hjemmelavet marmelade
20.-
35.-
10,-
Croissant
Ostemad20,-
23,- Frokosttallerken (kl. 11-15)135,-
– Røget færøsk laks med syltet fennikel, rilette af varmrøget ørred, fasanterrine med sennepsoliven, Serranoskine med sauerkraut, ost, økologisk brød og smør
Frokost og aften (11-21)
Sandwich
I foccaciabolle eller på ristet rugbrød
– Stegt kylling med avocado og babyspinat
– Serranoskine med sauerkraut
– Røget færøsk laks med syltet fennikel
– Steget gedeost og semi-tørrede tomater
Salat
– Sprøde salater, æble, avocado, saltbagte mandler i vinaigrette, serveres med økologisk brød og smør
– med stegt kylling eller stegt gedeost
Pasta
– Tagliatelle med cremede svampe, parmasan og balsamico
– mindre portion
– Lasagne, serveret med salat
– mindre portion
Pulled beef burger
– Serveret med coleslaw, stegte kartofler og chilimayo
Vegetarburger
– Linsebøf, salat. Serveres med stegte kartofler og aioli
Tapastallerken
Røget færøsk laks med syltet fennikel, rilette af varmrøget ørred, fasanterrine med sennepsoliven, Serranoskinke, chorizo med hjemmelavet kraut, aioli, ost med tomat marmelade , økologisk brød og smør
Snacktallerken
– oliven, saltmandler, syltede løg, semi-tørrede tomater, røget andebryst, aioli, brød
Aftenmenu (fra kl 17) – se tavlen ved restauranten.
Kager, desserter og andre søde sager – se tavlen i baren