Spring til indhold

Menu

Brunch (kl. 10-13):85,-

– Ovnbagt æg med sennepscreme og spinat, stegte brunchpølser og chorizo, charcuterie, græsk yoghurt med honningristede solsikkekerner og sirup, frisk frugt, økologisk brød og smør

Extra:
– ost (Mahon- komælksost fra Menorca)
– to hjemmebagte blåbær pandekager
– Hjemmelavet marmelade

20.-
35.-
10,-

Croissant
Ostemad20,-
23,- Frokosttallerken (kl. 11-15)135,-

– Røget færøsk laks med syltet fennikel, rilette af varmrøget ørred, fasanterrine med sennepsoliven, Serranoskine med sauerkraut, ost, økologisk brød og smør

Frokost og aften (11-21)

Sandwich
I foccaciabolle eller på ristet rugbrød

– Stegt kylling med avocado og        babyspinat
– Serranoskine med sauerkraut
– Røget færøsk laks med syltet fennikel
– Steget gedeost og semi-tørrede tomater

Salat
– Sprøde salater, æble, avocado, saltbagte mandler i vinaigrette, serveres med økologisk brød og smør

– med stegt kylling eller stegt gedeost

Pasta
– Tagliatelle med cremede svampe, parmasan og balsamico
– mindre portion

– Lasagne, serveret med salat
– mindre portion

Pulled beef burger
– Serveret med coleslaw, stegte kartofler og chilimayo

Vegetarburger
– Linsebøf, salat. Serveres med stegte kartofler og aioli

Tapastallerken
Røget færøsk laks med syltet fennikel, rilette af varmrøget ørred, fasanterrine med sennepsoliven, Serranoskinke, chorizo med hjemmelavet kraut, aioli, ost med tomat marmelade , økologisk brød og smør

Snacktallerken
– oliven, saltmandler, syltede løg, semi-tørrede tomater, røget andebryst, aioli, brød

Aftenmenu (fra kl 17) – se tavlen ved restauranten.

Kager, desserter og andre søde sager – se tavlen i baren